Marit & Benjamin

23 augustus 2019

Het regelen van een bruiloft was voor Marit en Benjamin een hele uitdaging. Marit woonde namelijk in Nederland en Benjamin in Engeland. Daarnaast was Marit ook nog bezig met haar masteropleiding. Marit kende ik al via mijn studentendispuut, en we spraken elkaar daarom regelmatig over de bruiloft. Toen Marit op een gegeven moment veel vragen had over de organisatie van hun trouwdag hebben we een adviesgesprek gepland. Zo kon ik Marit en Benjamin helpen met het zoeken van geschikte leveranciers en meedenken over een fijne dagindeling. Ook heb ik bij dit knappe stel mijn creatieve skills in mogen zetten om een mooi welkomstbord, menubord en naamkaartjes te maken.
De bruiloft was helemaal zoals gehoopt; zonnig, relaxed en een mooie mix tussen Nederlandse en Engelse tradities.“Omdat Benjamin en ik allebei erg druk waren en we niet zo goed wisten waar we moesten beginnen, besloten we Caro om hulp te vragen. Haar persoonlijke en vriendelijke aanpak sprak ons meteen aan! Tijdens onze adviesgesprekken nam Caroline direct het voortouw, maar gaf ze ons tegelijkertijd de ruimte om goed onze wensen aan te geven. Caroline voelde ons erg goed aan en wist onze vage ideeën werkelijk vorm te geven waardoor we de sfeer konden creëren die wij voor ogen hadden! Caroline is zowel praktisch als creatief. Hierdoor wist ze ons precies de punten te vertellen waar nog werk verricht moest worden en kwam ze met slimme oplossingen wanneer wij er zelf niet helemaal meer uitkwamen. Daarnaast heeft ze ons prachtige welkomstbord, menubord en naamkaartjes gemaakt! Al met al waren we ontzettend blij met Carolines hulp en hebben we mede dankzij haar hulp de mooiste dag van ons leven gehad!” 


Foto’s door Fotografie van Ry

Locatie diner & feest: Fort Vechten


Tiffany & Edwin

29 mei 2019

De bruiloft van Tiffany & Edwin was mijn eerste officiële opdracht als C Weddings. Wat een feest was dat! De zon scheen heerlijk en de dag zat vol met lieve speeches en grappige stukjes van vrienden en familie. De liveband die Tiffany & Edwin ingeschakeld hadden zou ik iedereen aanraden, wat een fantastisch feest maakten zij van die avond! Er gingen heel wat voetjes van de vloer, en volgens mij vond iedereen het jammer toen het laatste nummer werd gezongen.
Ik heb het bruidspaar volgens mij wel honderd keer bedankt voor hun vertrouwen in mij. Het was een eer om hun ceremoniemeester te mogen zijn en ik vind het super leuk dat ik jullie nu een inkijkje kan geven in hun trouwdag met deze foto’s! Geniet er van!


“Caroline gaat professioneel en zorgvuldig te werk. We waren ontzettend blij met haar als ceremoniemeester op onze bruiloft! Wij konden van de dag zelf genieten omdat we wisten dat zij de gebeurtenissen in goede banen leidde. In de kennismakingsgesprekken luisterde ze goed naar onze ideeën en gedurende de maanden voor de bruiloft konden we haar altijd bereiken om mee te denken over praktische vraagstukken. Verder was het heel handig dat Caroline ook andere leveranciers kende. Zo hebben we via een tip van Caroline bijvoorbeeld onze bloemist gevonden! Kortom: van harte aanbevolen:)”


Foto’s door Luther Fotografie


Locatie ceremonie & feest: Herberg Nuwenspete, Nunspeet
Locatie trouwdienst: Grote Kerk, Epe
Bloemist: Bruidswerk van Tien
Band: Meadowly

Inge & Jori

29 juni 2018

Ik ken Inge sinds de middelbare school en als vriendinnen hadden we het al vaak over trouwen gehad. Het was voor mij dus een grote eer toen Inge en Jori mij vroegen of ik hun ceremoniemeester wilde zijn! Inge en Jori zijn een creatief stel waardoor de voorbereidingen vol zaten met allemaal leuke ideeën en wilde plannen. Ze ontwierpen hun eigen trouwkaarten en regelden een trouwdienst in de openlucht midden in Amersfoort. Super leuk ook hoe ze aan alle elementen van hun bruiloft een persoonlijke touch hadden gegeven. Hun bruiloft was fantastisch! Ik mocht Inge helpen met het aantrekken van haar jurk, de vader van Jori had een geweldige lunch gemaakt, tranen wegpinken bij de trouwdienst, onwijs lekkere taart gemaakt door hun zussen, een heerlijk diner en een gigantische kaasplank en whiskeykar tijdens het fantastische feestje. Het allermooist was om hen die dag te zien genieten!

Geniet mee van alle mooie foto’s en creatieve ideeën.


putting on weddingdress
weddingshoes between plants
backdrop ceremony
bride walking down the aisle

Caro was onze held voor, tijdens én na onze bruiloft. In de voorbereidingen hield Caro het overzicht, dacht ze aan alle belangrijke details en hadden we regelmatig contact. Waar Inge nogal perfectionistisch kan zijn en alles tot in de puntjes geregeld wilde hebben, was Caro daar op de juiste plek om te relativeren en ervoor te zorgen dat we vooral veel plezier hadden in de voorbereidingen!

Op de bruiloft zelf verliep alles top, we hebben geen moment nagedacht over de planning, aankleding of andere regeldingen. Caro gaf ons zoveel vertrouwen dat we alles konden loslaten. Het was een fantastische dag en alles was zoals we het ons van tevoren hadden ingebeeld. En eigenlijk nóg beter dan dat!

Ook na de bruiloft, toen we zelf maar een aantal uur hadden voordat we het land verlieten voor onze honeymoon, zorgde Caro voor een goede afronding. Onder Caro’s leiding was alles binnen een mum van tijd opgeruimd, waren alle spullen weer terug waar ze hoorden en lagen de cadeaus bij ons thuis.

C Weddings, ontzettend bedankt voor jouw creativiteit en talent waardoor wij (ook volgens veel familie en vrienden) de mooiste bruiloft ooit hebben gehad!


Foto’s door Romy Dermout Photography en Marloes Niemeijer Fotografie


Locatie kerkdienst: Oliemolenhof, Amersfoort
Locatie taart, diner & feest: Kroast, Amersfoort
Trouwjurk: D’Amore Bruidssalon, Amersfoort

Marije & Sijmen

31 augustus 2017

Toen Marije & Sijmen mij belden met de vraag of ik hun ceremoniemeester wilde zijn voelde ik me zo onwijs vereerd. Het was de eerste keer dat iemand me dit vroeg en ik had het eigenlijk niet verwacht. Het was heel leuk om hen te helpen met alle voorbereidingen en ik vond het bijzonder om te merken dat onze vriendschap ook steeds sterker werd. Aangezien Marije en Sijmen beide nog studeerden zat de bruiloft vol met creatieve DIY’s en low budget oplossingen, wat hun dag eigenlijk alleen nog maar persoonlijker en leuker maakte. De hele straat en familie werkte namelijk mee om er een topfeest van te maken. En hoewel de weersvoorspelling eerst niet zo goed was, scheen de zon! De bruiloft was fantastisch, er was een super relaxte sfeer, goed eten en geweldig feestje! Sijmen is drummer en veel van zijn vrienden zijn ook muzikant, dus zij vormden ’s avonds een spontane band die niet kon stoppen met jammen. Hoe leuk!

Geniet mee van deze onvergetelijke dag!


” Toen wij bezig waren met het plannen van onze bruiloft, was veel nog onzeker, maar een ding niet: Caroline moest onze ceremoniemeester worden! Als er een iemand is die goed kan organiseren, en oog heeft voor de persoonlijke dingen die juist zo belangrijk zijn bij een bruiloft, dan is het Caroline wel.

Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf hebben we enorm veel aan Caroline  gehad. Wij vonden het heel belangrijk dat zowel alle gasten als wijzelf de dag heel relaxt door zouden maken. Gemoedelijk, heel eigen en feestelijk de liefde vieren was wat we voor ogen hadden en door de hulp van Caroline lukte dat ook echt! Veel gasten vertelden ons achteraf dat ze de dag zo gemoedelijk en fijn vonden en dat het heel fijn was dat er iemand bescheiden, maar toch duidelijk de leiding had.

Caroline is een echte regelneef. Ze kan goed het overzicht bewaren en heeft tegelijk oog voor detail. Caro is ontzettend gezellig, lief en grappig, maar ook iemand die echt aanpakt en de dingen voor elkaar krijgt.”


Foto’s door Angela Bloemsaat Fotografie

Locatie: Sneek
Jurk: Anastasi, Nieuwegein