Emmeline & Nathan

8 september 2020

Het verhaal van Emmeline en Nathan is bijzonder. Ze leerden elkaar kennen tijdens een reis in het Midden-Oosten en na een lange afstandsrelatie (VS-NL) besloten ze te trouwen en samen ergens te settelen. In de voorbereiding van de bruiloft bood ik, samen met gemeenschappelijke vriendin Marije, aan om haar te helpen als ceremoniemeesters. Het was voor ons een leuke uitdaging om in de korte voorbereidingstijd die ze hadden een feestelijke dag te regelen. Door de corona pandemie bleef het lang spannend of de familie van Nate bij de bruiloft in Nederland zou kunnen zijn. Dit is helaas niet gelukt, maar dankzij een paar facetime momenten, een livestream en een lieve vriendin van Emmeline die de hele dag door foto’s stuurde, konden ze toch meeleven vanuit Amerika.
De bruiloft van Nate & Em was relaxt en werd extra bijzonder door een grote ’talentenshow’ die vol zat met creatieve en grappige bijdrages van familie en vrienden. O en de jurk is gemaakt door de oma van Emmeline, geweldig toch?!


“Dankzij Caroline hebben wij geen minuut stress gehad voor of op onze bruiloft! Door omstandigheden moest onze bruiloft last-minute geregeld worden, maar dat vond Caroline een leuke uitdaging! In zo’n anderhalve maand tijd heeft ze samen met ons een fantastische dag neergezet. In die samenwerking zijn wij vooral de dromers en zij de doener geweest. Het leek Caroline helemaal geen moeite te kosten om onze wensen te realiseren. Ze zorgde zelfs voor extra verrassingen voor ons, waardoor de dag nóg fantastischer was dan wij hadden kunnen dromen.”


Locatie: Pauluskerk, Baarn

Marit & Benjamin

23 augustus 2019

Het regelen van een bruiloft was voor Marit en Benjamin een hele uitdaging. Marit woonde namelijk in Nederland en Benjamin in Engeland. Daarnaast was Marit ook nog bezig met haar masteropleiding. Marit kende ik al via mijn studentendispuut, en we spraken elkaar daarom regelmatig over de bruiloft. Toen Marit op een gegeven moment veel vragen had over de organisatie van hun trouwdag hebben we een adviesgesprek gepland. Zo kon ik Marit en Benjamin helpen met het zoeken van geschikte leveranciers en meedenken over een fijne dagindeling. Ook heb ik bij dit knappe stel mijn creatieve skills in mogen zetten om een mooi welkomstbord, menubord en naamkaartjes te maken.
De bruiloft was helemaal zoals gehoopt; zonnig, relaxed en een mooie mix tussen Nederlandse en Engelse tradities.“Omdat Benjamin en ik allebei erg druk waren en we niet zo goed wisten waar we moesten beginnen, besloten we Caro om hulp te vragen. Haar persoonlijke en vriendelijke aanpak sprak ons meteen aan! Tijdens onze adviesgesprekken nam Caroline direct het voortouw, maar gaf ze ons tegelijkertijd de ruimte om goed onze wensen aan te geven. Caroline voelde ons erg goed aan en wist onze vage ideeën werkelijk vorm te geven waardoor we de sfeer konden creëren die wij voor ogen hadden! Caroline is zowel praktisch als creatief. Hierdoor wist ze ons precies de punten te vertellen waar nog werk verricht moest worden en kwam ze met slimme oplossingen wanneer wij er zelf niet helemaal meer uitkwamen. Daarnaast heeft ze ons prachtige welkomstbord, menubord en naamkaartjes gemaakt! Al met al waren we ontzettend blij met Carolines hulp en hebben we mede dankzij haar hulp de mooiste dag van ons leven gehad!” 


Foto’s door Fotografie van Ry

Locatie diner & feest: Fort Vechten


Janine & Floris

20 juni 2020

Floris en Janine hadden alle plannen voor een prachtige bruiloft klaarliggen, maar door de coronamaatregelen moest het toch iets anders. Wat heb ik veel respect voor hun veerkracht. Het was een prachtige en hele unieke dag. De trouwdienst vond plaats in een weiland, maar kon via een livestream toch bekeken worden door familie en vrienden. Daarna was er een drive-thru receptie, en niet zomaar eentje. Janine en Floris hadden een wedstrijd bedacht voor hun gasten waarbij de mooist versierde auto zou winnen. Een bonte verzameling van voertuigen kwam dus de oprijlaan van de locatie opgereden. In de wachtrij ontvingen ze koffie en een gebakje en was er zelfs vermaak tijdens het wachten door een goochelaar. Het bruidspaar genoot duidelijk van alle lieve mensen die voor hen waren afgereisd naar Bunschoten. Na de laatste auto was het tijd voor een diner en wat speeches en stukjes van de daggasten. Er werden daarbij zelfs nog een aantal dansjes gedaan. Aan het eind van deze mooie dag zwaaiden we het bruidspaar uit met toeters en bellen. De daggasten mochten als bedankje een plantje meenemen die tijdens de bruiloft als decoratie hadden gediend, leuk en duurzaam idee! 🙂


Review Janine & Floris
“Vorig jaar op 20 juni 2020 zijn wij getrouwd. In maart hadden we het meeste geregeld en voelden we ons heerlijk ‘on track’. Helaas vielen toen veel van onze plannen in het water door corona. Opeens moest er een nieuwe locatie komen, gastenlijst en dagprogramma. Het eerste plan bedenken vonden wij al ingewikkeld, en nu moest dat allemaal in drie maanden! Gelukkig kenden we Caro al en flexibel als ze is wilde ze inspringen. Een van de beste keuzes die we in de voorbereiding hebben gemaakt! Het is ontzettend fijn om iemand erbij te hebben met veel ervaring en juist omdat Caroline professional is, voelden wij minder terughoudendheid om toch nog even iets vragen of te overleggen. Op de dag zelf hebben zowel wij als onze vrienden en familie een heel relaxte dag gehad. Om alle regel dingen zoals een dienst met vaste zitplaatsen, foto’s op 1,5 meter afstand en een drive-in receptie met 90 auto’s hebben wij ons geen seconde druk gemaakt omdat we wisten dat Caroline de touwtjes in handen had. Dus als je een relaxte voorbereiding en dag wil zouden wij zeker aanraden om met Caro in gesprek te gaan. En laten we vooral niet vergeten dat je met haar ook een ontzettend gezellige gast extra op je bruiloft hebt!”


Fotografie: Misha de Haan

Styling en decoratie: Vint&Vier
Locatie: De Eemlandhoeve, Bunschoten-Spakenburg
Bloemist: Ninja Ruitenbeek
Trouwkaarten digitaal: Greenvelope

Tiffany & Edwin

29 mei 2019

De bruiloft van Tiffany & Edwin was mijn eerste officiële opdracht als C Weddings. Wat een feest was dat! De zon scheen heerlijk en de dag zat vol met lieve speeches en grappige stukjes van vrienden en familie. De liveband die Tiffany & Edwin ingeschakeld hadden zou ik iedereen aanraden, wat een fantastisch feest maakten zij van die avond! Er gingen heel wat voetjes van de vloer, en volgens mij vond iedereen het jammer toen het laatste nummer werd gezongen.
Ik heb het bruidspaar volgens mij wel honderd keer bedankt voor hun vertrouwen in mij. Het was een eer om hun ceremoniemeester te mogen zijn en ik vind het super leuk dat ik jullie nu een inkijkje kan geven in hun trouwdag met deze foto’s! Geniet er van!


“Caroline gaat professioneel en zorgvuldig te werk. We waren ontzettend blij met haar als ceremoniemeester op onze bruiloft! Wij konden van de dag zelf genieten omdat we wisten dat zij de gebeurtenissen in goede banen leidde. In de kennismakingsgesprekken luisterde ze goed naar onze ideeën en gedurende de maanden voor de bruiloft konden we haar altijd bereiken om mee te denken over praktische vraagstukken. Verder was het heel handig dat Caroline ook andere leveranciers kende. Zo hebben we via een tip van Caroline bijvoorbeeld onze bloemist gevonden! Kortom: van harte aanbevolen:)”


Foto’s door Luther Fotografie


Locatie ceremonie & feest: Herberg Nuwenspete, Nunspeet
Locatie trouwdienst: Grote Kerk, Epe
Bloemist: Bruidswerk van Tien
Band: Meadowly

Inge & Jori

29 juni 2018

Ik ken Inge sinds de middelbare school en als vriendinnen hadden we het al vaak over trouwen gehad. Het was voor mij dus een grote eer toen Inge en Jori mij vroegen of ik hun ceremoniemeester wilde zijn! Inge en Jori zijn een creatief stel waardoor de voorbereidingen vol zaten met allemaal leuke ideeën en wilde plannen. Ze ontwierpen hun eigen trouwkaarten en regelden een trouwdienst in de openlucht midden in Amersfoort. Super leuk ook hoe ze aan alle elementen van hun bruiloft een persoonlijke touch hadden gegeven. Hun bruiloft was fantastisch! Ik mocht Inge helpen met het aantrekken van haar jurk, de vader van Jori had een geweldige lunch gemaakt, tranen wegpinken bij de trouwdienst, onwijs lekkere taart gemaakt door hun zussen, een heerlijk diner en een gigantische kaasplank en whiskeykar tijdens het fantastische feestje. Het allermooist was om hen die dag te zien genieten!

Geniet mee van alle mooie foto’s en creatieve ideeën.


putting on weddingdress
weddingshoes between plants
backdrop ceremony
bride walking down the aisle

Caro was onze held voor, tijdens én na onze bruiloft. In de voorbereidingen hield Caro het overzicht, dacht ze aan alle belangrijke details en hadden we regelmatig contact. Waar Inge nogal perfectionistisch kan zijn en alles tot in de puntjes geregeld wilde hebben, was Caro daar op de juiste plek om te relativeren en ervoor te zorgen dat we vooral veel plezier hadden in de voorbereidingen!

Op de bruiloft zelf verliep alles top, we hebben geen moment nagedacht over de planning, aankleding of andere regeldingen. Caro gaf ons zoveel vertrouwen dat we alles konden loslaten. Het was een fantastische dag en alles was zoals we het ons van tevoren hadden ingebeeld. En eigenlijk nóg beter dan dat!

Ook na de bruiloft, toen we zelf maar een aantal uur hadden voordat we het land verlieten voor onze honeymoon, zorgde Caro voor een goede afronding. Onder Caro’s leiding was alles binnen een mum van tijd opgeruimd, waren alle spullen weer terug waar ze hoorden en lagen de cadeaus bij ons thuis.

C Weddings, ontzettend bedankt voor jouw creativiteit en talent waardoor wij (ook volgens veel familie en vrienden) de mooiste bruiloft ooit hebben gehad!


Foto’s door Romy Dermout Photography en Marloes Niemeijer Fotografie


Locatie kerkdienst: Oliemolenhof, Amersfoort
Locatie taart, diner & feest: Kroast, Amersfoort
Trouwjurk: D’Amore Bruidssalon, Amersfoort

Marije & Sijmen

31 augustus 2017

Toen Marije & Sijmen mij belden met de vraag of ik hun ceremoniemeester wilde zijn voelde ik me zo onwijs vereerd. Het was de eerste keer dat iemand me dit vroeg en ik had het eigenlijk niet verwacht. Het was heel leuk om hen te helpen met alle voorbereidingen en ik vond het bijzonder om te merken dat onze vriendschap ook steeds sterker werd. Aangezien Marije en Sijmen beide nog studeerden zat de bruiloft vol met creatieve DIY’s en low budget oplossingen, wat hun dag eigenlijk alleen nog maar persoonlijker en leuker maakte. De hele straat en familie werkte namelijk mee om er een topfeest van te maken. En hoewel de weersvoorspelling eerst niet zo goed was, scheen de zon! De bruiloft was fantastisch, er was een super relaxte sfeer, goed eten en geweldig feestje! Sijmen is drummer en veel van zijn vrienden zijn ook muzikant, dus zij vormden ’s avonds een spontane band die niet kon stoppen met jammen. Hoe leuk!

Geniet mee van deze onvergetelijke dag!


” Toen wij bezig waren met het plannen van onze bruiloft, was veel nog onzeker, maar een ding niet: Caroline moest onze ceremoniemeester worden! Als er een iemand is die goed kan organiseren, en oog heeft voor de persoonlijke dingen die juist zo belangrijk zijn bij een bruiloft, dan is het Caroline wel.

Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf hebben we enorm veel aan Caroline  gehad. Wij vonden het heel belangrijk dat zowel alle gasten als wijzelf de dag heel relaxt door zouden maken. Gemoedelijk, heel eigen en feestelijk de liefde vieren was wat we voor ogen hadden en door de hulp van Caroline lukte dat ook echt! Veel gasten vertelden ons achteraf dat ze de dag zo gemoedelijk en fijn vonden en dat het heel fijn was dat er iemand bescheiden, maar toch duidelijk de leiding had.

Caroline is een echte regelneef. Ze kan goed het overzicht bewaren en heeft tegelijk oog voor detail. Caro is ontzettend gezellig, lief en grappig, maar ook iemand die echt aanpakt en de dingen voor elkaar krijgt.”


Foto’s door Angela Bloemsaat Fotografie

Locatie: Sneek
Jurk: Anastasi, Nieuwegein