Emmeline & Nathan

8 september 2020

Het verhaal van Emmeline en Nathan is bijzonder. Ze leerden elkaar kennen tijdens een reis in het Midden-Oosten en na een lange afstandsrelatie (VS-NL) besloten ze te trouwen en samen ergens te settelen. In de voorbereiding van de bruiloft bood ik, samen met gemeenschappelijke vriendin Marije, aan om haar te helpen als ceremoniemeesters. Het was voor ons een leuke uitdaging om in de korte voorbereidingstijd die ze hadden een feestelijke dag te regelen. Door de corona pandemie bleef het lang spannend of de familie van Nate bij de bruiloft in Nederland zou kunnen zijn. Dit is helaas niet gelukt, maar dankzij een paar facetime momenten, een livestream en een lieve vriendin van Emmeline die de hele dag door foto’s stuurde, konden ze toch meeleven vanuit Amerika.
De bruiloft van Nate & Em was relaxt en werd extra bijzonder door een grote ‘talentenshow’ die vol zat met creatieve en grappige bijdrages van familie en vrienden. O en de jurk is gemaakt door de oma van Emmeline, geweldig toch?!


“Dankzij Caroline hebben wij geen minuut stress gehad voor of op onze bruiloft! Door omstandigheden moest onze bruiloft last-minute geregeld worden, maar dat vond Caroline een leuke uitdaging! In zo’n anderhalve maand tijd heeft ze samen met ons een fantastische dag neergezet. In die samenwerking zijn wij vooral de dromers en zij de doener geweest. Het leek Caroline helemaal geen moeite te kosten om onze wensen te realiseren. Ze zorgde zelfs voor extra verrassingen voor ons, waardoor de dag nóg fantastischer was dan wij hadden kunnen dromen.”


Locatie: Pauluskerk, Baarn

Janine & Floris

20 juni 2020

Floris en Janine hadden alle plannen voor een prachtige bruiloft klaarliggen, maar door de coronamaatregelen moest het toch iets anders. Wat heb ik veel respect voor hun veerkracht. Het was een prachtige en hele unieke dag. De trouwdienst vond plaats in een weiland, maar kon via een livestream toch bekeken worden door familie en vrienden. Daarna was er een drive-thru receptie, en niet zomaar eentje. Janine en Floris hadden een wedstrijd bedacht voor hun gasten waarbij de mooist versierde auto zou winnen. Een bonte verzameling van voertuigen kwam dus de oprijlaan van de locatie opgereden. In de wachtrij ontvingen ze koffie en een gebakje en was er zelfs vermaak tijdens het wachten door een goochelaar. Het bruidspaar genoot duidelijk van alle lieve mensen die voor hen waren afgereisd naar Bunschoten. Na de laatste auto was het tijd voor een diner en wat speeches en stukjes van de daggasten. Er werden daarbij zelfs nog een aantal dansjes gedaan. Aan het eind van deze mooie dag zwaaiden we het bruidspaar uit met toeters en bellen. De daggasten mochten als bedankje een plantje meenemen die tijdens de bruiloft als decoratie hadden gediend, leuk en duurzaam idee! 🙂


Review Janine & Floris
“Vorig jaar op 20 juni 2020 zijn wij getrouwd. In maart hadden we het meeste geregeld en voelden we ons heerlijk ‘on track’. Helaas vielen toen veel van onze plannen in het water door corona. Opeens moest er een nieuwe locatie komen, gastenlijst en dagprogramma. Het eerste plan bedenken vonden wij al ingewikkeld, en nu moest dat allemaal in drie maanden! Gelukkig kenden we Caro al en flexibel als ze is wilde ze inspringen. Een van de beste keuzes die we in de voorbereiding hebben gemaakt! Het is ontzettend fijn om iemand erbij te hebben met veel ervaring en juist omdat Caroline professional is, voelden wij minder terughoudendheid om toch nog even iets vragen of te overleggen. Op de dag zelf hebben zowel wij als onze vrienden en familie een heel relaxte dag gehad. Om alle regel dingen zoals een dienst met vaste zitplaatsen, foto’s op 1,5 meter afstand en een drive-in receptie met 90 auto’s hebben wij ons geen seconde druk gemaakt omdat we wisten dat Caroline de touwtjes in handen had. Dus als je een relaxte voorbereiding en dag wil zouden wij zeker aanraden om met Caro in gesprek te gaan. En laten we vooral niet vergeten dat je met haar ook een ontzettend gezellige gast extra op je bruiloft hebt!”


Fotografie: Misha de Haan

Styling en decoratie: Vint&Vier
Locatie: De Eemlandhoeve, Bunschoten-Spakenburg
Bloemist: Ninja Ruitenbeek
Trouwkaarten digitaal: Greenvelope