Marit & Benjamin

23 augustus 2019

Het regelen van een bruiloft was voor Marit en Benjamin een hele uitdaging. Marit woonde namelijk in Nederland en Benjamin in Engeland. Daarnaast was Marit ook nog bezig met haar masteropleiding. Marit kende ik al via mijn studentendispuut, en we spraken elkaar daarom regelmatig over de bruiloft. Toen Marit op een gegeven moment veel vragen had over de organisatie van hun trouwdag hebben we een adviesgesprek gepland. Zo kon ik Marit en Benjamin helpen met het zoeken van geschikte leveranciers en meedenken over een fijne dagindeling. Ook heb ik bij dit knappe stel mijn creatieve skills in mogen zetten om een mooi welkomstbord, menubord en naamkaartjes te maken.
De bruiloft was helemaal zoals gehoopt; zonnig, relaxed en een mooie mix tussen Nederlandse en Engelse tradities.
Foto’s door Fotografie van Ry

Locatie diner & feest: Fort Vechten


Marije & Sijmen

31 augustus 2017

Toen Marije & Sijmen mij belden met de vraag of ik hun ceremoniemeester wilde zijn voelde ik me zo onwijs vereerd. Het was de eerste keer dat iemand me dit vroeg en ik had het eigenlijk niet verwacht. Het was heel leuk om hen te helpen met alle voorbereidingen en ik vond het bijzonder om te merken dat onze vriendschap ook steeds sterker werd. Aangezien Marije en Sijmen beide nog studeerden zat de bruiloft vol met creatieve DIY’s en low budget oplossingen, wat hun dag eigenlijk alleen nog maar persoonlijker en leuker maakte. De hele straat en familie werkte namelijk mee om er een topfeest van te maken. En hoewel de weersvoorspelling eerst niet zo goed was, scheen de zon! De bruiloft was fantastisch, er was een super relaxte sfeer, goed eten en geweldig feestje! Sijmen is drummer en veel van zijn vrienden zijn ook muzikant, dus zij vormden ’s avonds een spontane band die niet kon stoppen met jammen. Hoe leuk!

Geniet mee van deze onvergetelijke dag!


” Toen wij bezig waren met het plannen van onze bruiloft, was veel nog onzeker, maar een ding niet: Caroline moest onze ceremoniemeester worden! Als er een iemand is die goed kan organiseren, en oog heeft voor de persoonlijke dingen die juist zo belangrijk zijn bij een bruiloft, dan is het Caroline wel.

Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf hebben we enorm veel aan Caroline  gehad. Wij vonden het heel belangrijk dat zowel alle gasten als wijzelf de dag heel relaxt door zouden maken. Gemoedelijk, heel eigen en feestelijk de liefde vieren was wat we voor ogen hadden en door de hulp van Caroline lukte dat ook echt! Veel gasten vertelden ons achteraf dat ze de dag zo gemoedelijk en fijn vonden en dat het heel fijn was dat er iemand bescheiden, maar toch duidelijk de leiding had.

Caroline is een echte regelneef. Ze kan goed het overzicht bewaren en heeft tegelijk oog voor detail. Caro is ontzettend gezellig, lief en grappig, maar ook iemand die echt aanpakt en de dingen voor elkaar krijgt.”


Foto’s door Angela Bloemsaat Fotografie

Locatie: Sneek
Jurk: Anastasi, Nieuwegein