Tiffany & Edwin

29 mei 2019

De bruiloft van Tiffany & Edwin was mijn eerste officiële opdracht als C Weddings. Wat een feest was dat! De zon scheen heerlijk en de dag zat vol met lieve speeches en grappige stukjes van vrienden en familie. De liveband die Tiffany & Edwin ingeschakeld hadden zou ik iedereen aanraden, wat een fantastisch feest maakten zij van die avond! Er gingen heel wat voetjes van de vloer, en volgens mij vond iedereen het jammer toen het laatste nummer werd gezongen.
Ik heb het bruidspaar volgens mij wel honderd keer bedankt voor hun vertrouwen in mij. Het was een eer om hun ceremoniemeester te mogen zijn en ik vind het super leuk dat ik jullie nu een inkijkje kan geven in hun trouwdag met deze foto’s! Geniet er van!


“Caroline gaat professioneel en zorgvuldig te werk. We waren ontzettend blij met haar als ceremoniemeester op onze bruiloft! Wij konden van de dag zelf genieten omdat we wisten dat zij de gebeurtenissen in goede banen leidde. In de kennismakingsgesprekken luisterde ze goed naar onze ideeën en gedurende de maanden voor de bruiloft konden we haar altijd bereiken om mee te denken over praktische vraagstukken. Verder was het heel handig dat Caroline ook andere leveranciers kende. Zo hebben we via een tip van Caroline bijvoorbeeld onze bloemist gevonden! Kortom: van harte aanbevolen:)”


Foto’s door Luther Fotografie


Locatie ceremonie & feest: Herberg Nuwenspete, Nunspeet
Locatie trouwdienst: Grote Kerk, Epe
Bloemist: Bruidswerk van Tien
Band: Meadowly