Inge & Jori

29 juni 2018

Ik ken Inge sinds de middelbare school en als vriendinnen hadden we het al vaak over trouwen gehad. Het was voor mij dus een grote eer toen Inge en Jori mij vroegen of ik hun ceremoniemeester wilde zijn! Inge en Jori zijn een creatief stel waardoor de voorbereidingen vol zaten met allemaal leuke ideeën en wilde plannen. Ze ontwierpen hun eigen trouwkaarten en regelden een trouwdienst in de openlucht midden in Amersfoort. Super leuk ook hoe ze aan alle elementen van hun bruiloft een persoonlijke touch hadden gegeven. Hun bruiloft was fantastisch! Ik mocht Inge helpen met het aantrekken van haar jurk, de vader van Jori had een geweldige lunch gemaakt, tranen wegpinken bij de trouwdienst, onwijs lekkere taart gemaakt door hun zussen, een heerlijk diner en een gigantische kaasplank en whiskeykar tijdens het fantastische feestje. Het allermooist was om hen die dag te zien genieten!

Geniet mee van alle mooie foto’s en creatieve ideeën.


putting on weddingdress
weddingshoes between plants
backdrop ceremony
bride walking down the aisle

Caro was onze held voor, tijdens én na onze bruiloft. In de voorbereidingen hield Caro het overzicht, dacht ze aan alle belangrijke details en hadden we regelmatig contact. Waar Inge nogal perfectionistisch kan zijn en alles tot in de puntjes geregeld wilde hebben, was Caro daar op de juiste plek om te relativeren en ervoor te zorgen dat we vooral veel plezier hadden in de voorbereidingen!

Op de bruiloft zelf verliep alles top, we hebben geen moment nagedacht over de planning, aankleding of andere regeldingen. Caro gaf ons zoveel vertrouwen dat we alles konden loslaten. Het was een fantastische dag en alles was zoals we het ons van tevoren hadden ingebeeld. En eigenlijk nóg beter dan dat!

Ook na de bruiloft, toen we zelf maar een aantal uur hadden voordat we het land verlieten voor onze honeymoon, zorgde Caro voor een goede afronding. Onder Caro’s leiding was alles binnen een mum van tijd opgeruimd, waren alle spullen weer terug waar ze hoorden en lagen de cadeaus bij ons thuis.

C Weddings, ontzettend bedankt voor jouw creativiteit en talent waardoor wij (ook volgens veel familie en vrienden) de mooiste bruiloft ooit hebben gehad!


Foto’s door Romy Dermout Photography en Marloes Niemeijer Fotografie


Locatie kerkdienst: Oliemolenhof, Amersfoort
Locatie taart, diner & feest: Kroast, Amersfoort
Trouwjurk: D’Amore Bruidssalon, Amersfoort