Emmeline & Nathan

8 september 2020

Het verhaal van Emmeline en Nathan is bijzonder. Ze leerden elkaar kennen tijdens een reis in het Midden-Oosten en na een lange afstandsrelatie (VS-NL) besloten ze te trouwen en samen ergens te settelen. In de voorbereiding van de bruiloft bood ik, samen met gemeenschappelijke vriendin Marije, aan om haar te helpen als ceremoniemeesters. Het was voor ons een leuke uitdaging om in de korte voorbereidingstijd die ze hadden een feestelijke dag te regelen. Door de corona pandemie bleef het lang spannend of de familie van Nate bij de bruiloft in Nederland zou kunnen zijn. Dit is helaas niet gelukt, maar dankzij een paar facetime momenten, een livestream en een lieve vriendin van Emmeline die de hele dag door foto’s stuurde, konden ze toch meeleven vanuit Amerika.
De bruiloft van Nate & Em was relaxt en werd extra bijzonder door een grote ’talentenshow’ die vol zat met creatieve en grappige bijdrages van familie en vrienden. O en de jurk is gemaakt door de oma van Emmeline, geweldig toch?!


“Dankzij Caroline hebben wij geen minuut stress gehad voor of op onze bruiloft! Door omstandigheden moest onze bruiloft last-minute geregeld worden, maar dat vond Caroline een leuke uitdaging! In zo’n anderhalve maand tijd heeft ze samen met ons een fantastische dag neergezet. In die samenwerking zijn wij vooral de dromers en zij de doener geweest. Het leek Caroline helemaal geen moeite te kosten om onze wensen te realiseren. Ze zorgde zelfs voor extra verrassingen voor ons, waardoor de dag nóg fantastischer was dan wij hadden kunnen dromen.”


Locatie: Pauluskerk, Baarn