Over mij

MarloesNiemeijerFotografie-2

Hoi, ik ben Caro! Het mag duidelijk zijn dat ik heel enthousiast word van bruiloften en alles wat daar bij komt kijken.

Mijn passie voor bruiloften is al lang geleden ontstaan. Ik vond het altijd reuze interessant om mee te kijken met mijn moeder die bruidsboeketten maakte en kon uren door haar map met foto's van boeketten en bruidsparen bladeren. En toen mijn juf ging trouwen kreeg ik van haar een tijdschrift vol trouwjurken, waar ik natuurlijk direct mijn favorieten in uitzocht. Tel daar bij op dat ik altijd een echte regeltante geweest ben met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en je hebt een aardige basis voor een weddingplanner 😉

Naast mijn passie voor bruiloften heb ik een groot hart voor jongeren en kinderen. In de zomer van 2018 heb ik mijn master Maatschappelijke Opvoedingsvraagstukken afgerond. Ik combineer mijn werk als weddingplanner met een functie als projectcoördinator en jeugdwerker waarbij ik, je raad het al, ook lekker veel mag regelen.

MarloesNiemeijerFotografie-50

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, documentaires te kijken of lekker te koken voor mijn huisgenootjes of vrienden. Ook fiets ik graag door mijn lievelingsstad Utrecht en geniet ik regelmatig van een kopje koffie in één van de leuke koffietentjes in de stad.

Lijkt me leuk om daar ook met jullie een kopje koffie te drinken en te kletsen over jullie bruiloft wensen en plannen!